Генерал Суровикин командва руската армия в Украйна.  Всичко по темата: Руската инвазия

...
Генерал Суровикин командва руската армия в Украйна. 
Всичко по темата:
Руската инвазия
Коментари Харесай

Израелски бизнесмен и анализатор: Генерал Суровикин командва руската армия в Украйна

Генерал Суровикин командва съветската войска в Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3886
Това заяви израелският предприемач и анализатор Леонид Невзлин в изявление пред известната съветска журналистка и писателка Юлия Латинина в YouTube канала „ Латинина ТV ”. 

Юлия Латинина: Добре разбирам, че в този момент не ни е до кремълските интриги, само че всичко това е разследване от тези интриги и малко ще поговорим за тях. Вие казахте нещо забавно: „ Сега стана по-лесно да се получава информация ”. Правилно ли разбирам, че когато опциите Путин да бъде разгласен за военнопрестъпник станаха действителни, течовете на информация от Кремъл са се нараснали трикратно.

Леонид Невзлин: Ще го кажа по този начин. Доколкото съм експерт в региона на приемане и разбор на информация и това е известно на огромен кръг лица, ще кажа, че имаше „ глухи ” интервали, когато беше невероятно да се получи съответна информация от първия кръг на доближените до Владимир Путин. Даже и от втория и третия кръг доближени лица. Всички мълчаха и всички се опасяваха. А в този момент страхът от бъдещето и некомфортността на протичащото се дотам промени обстановката и по някои забавни тематики стартира да постъпва информация, която е безценнна. 

Юлия Латинина: Тоест, страхът от бъдещето надвива над страха от Путин?

Леонид Невзлин: Да, и информацията е по тематики, които бяха дадени за следствие и разрешава да се разбере какво се случва с Путин и неговото обграждане. Количеството на източниците се усилва и някои се свързват с мен посредством медиатори, които са добре познати и достоверността на информацията им се ревизира елементарно от открити източници.

Юлия Латинина: Какво желаят тези източници в продан на информацията - пари, сигурност, анулация на глобите.

Леонид Невзлин: Знаете ли, аз не мога нито да глобявам нито да оказа помощ да се избегнат наказания. Но в този момент се появи една такава доктрина - Теорията на положителните каузи. Даже хората да са глобени, те желаят да опишат, че са невиновни. Тоест, виновността е единствено на един човек а те са кристално чисти. Аз се отнасям към това умерено. Нека да са кристално чисти, съдът ще се произнесе по този въпрос. Разбира се, от моя позиция хората, които са почнали да сътрудничат не на проверяващи групи като такава, с която аз работя, а със спецслужбите на задгранични страни, явно получават избрани преференции при санкционирането.

Юлия Латинина: Става дума за олигарси, служители или представители на силовите ведомства?

Леонид Невзлин: Става дума и за олигарси, и служители и представители на силовите ведомства. Аз не одобрявам думата „ олигарх ” и се надявам, че аз и Ходорковски сме отпаднали от това определение и най-малко в последните 20 години не могат да ни подозират в такова нещо.

Юлия Латинина: Но в този момент ще получите 57 милиарда $ и ще станете основни олигарси в постсъветска Русия.

Леонид Невзлин: Повече Юлия. С процентите са се натрупвали повече и не ние, а всички някогашни акционери ще получат. От преди 10 години има и неизпълнено решение на Съдът по правата на индивида за 2 милиарда, и те несъмнено към този момент са нарастнали до 3 милиарда или повече. Естествено това са доста пари и ние ще ги получим с помощта на Владимир Владимирович. Всичко неприятно, което прави той е основано от неговите ръце, включително и нашето бъдещо наслаждение.

Юлия Латинина: Ще припомня на нашите слушатели, че става дума за делото на компания „ Юкос ” за обезщетения от съветската страна, по което непрекъснатият трибунал в Хага присъди на акционерите на компанията да получат сумата от 57 милиарда $. Връщайки се към войната, предвид на това, което казахте за появилите се многочислени източници, и по отношение на информацията, че американското разузнаване не може да разбере кой управлява военните дейности, вие може ли да кажете кой командва тази война?

Леонид Невзлин: От няколко източника е ясно, че главнокомандващ е Владимир Путин, а му оказва помощ военачалник Сергей Суровикин - главнокомандващ на военно-космическите сили на Руската федерация. Той е бил импортиран в санкционните описи на Европейския съюз. Същият е добре известно лице за западните разузнавания. По информация от доброволни източници от Русия се схваща, че това е доста специфичен човек. Много нечовечен, идеологизиран, надъхан имперски. Той желае да възвърне салдото, когато Съединени американски щати и Русия са в студено или горещо противостояние, а Русия е велика империя. Аз не знам от кое място в главите им се вземат тези неща, само че очевидно е от разпадането на Съветския съюз и загубата в студената война. Този човек съгласно доста източници е реализатор и идеолог на протичащия се вид война на територията на Украйна. Формално той дава отговор за обстрелите само че в действителност управлява интервенцията. Сега погледнах в Google и виждам, че през август 1991 година в звание капитан е командвал мотострелкови батальон. Това е същият този батальон, който по заповед на Комитета за изключително състояние е бил ситуиран в Москва. Именно тези хора по заповед на същият този пълководец са разстреляли двама индивида от протестиращите, а един е прегазен. Всичко това лежи на съвестта на Суровикин, който по-късно е задържан, само че доколкото е изпълнявал заповед е избегнал углавно наказване. И подобен човек е достигнал до това равнище да стои до Путин и да си играе на „ Можем да победим ”, втора велика отечествена война, денацификация и демилитаризация на Украйна. По-нататък този прелестен човек има добра кариера - взе участие във Втората чеченска война, където още веднъж е паралелно с Путин на равнище командване. Участва в Грузинската война от 2008 година, а през 2014 година персонално взе участие в това, което докара до образуването на Донецката и Луганската републики. При това, той прави тези неща с очевидно наслаждение. Той още е бил пълководец на съветските сили в Сирия. Тоест, това е прелестен човек, удивителен касапин, който е виновен за бомбардировките и убийствата.

Юлия Латинина: Тоест, ненапразно военния специалист Руслан Левиев ми споделяше, че съветските летци работят както в Сирия. А Шойгу какво присъединяване е взел в създаването на тази военна интервенция, в случай че тя е дело на Суровикин? За една седмица той изчезна, след това имаше клюки, че нещо му се е случило. После се появи жив и здрав. Къде е бил в действителност?

Леонид Невзлин: Шойгу го познавам директно и индиректно. Той нищо не умее да създава, с изключение на обири от финансиране и да демонстрира строго лице. Що се отнася до Герасимов, несъмнено не съм прав, само че той наподобява задоволително дебилно. Мисля, че тяхната роля не е огромна, макар, че длъжностите им са първа и втора в армията. Мисля, че тази информация към този момент е известна. Той беше изпратен да инспектира нуклеарните арсенали - положение, подготвеност, което на запад се одобри като опасност. След това той изчезна и съгласно сведенията на задоволително надеждни източници, той пътуваше и търсеше муниции - главно ракети за военачалник Суровикин. Защото те привършват, а съветските фабрики не могат да ги създават, защото и там са излъгали Путин и 70-80 % от детайлите са вносни. Трябвало е да се търсят съвместими ракети и доколкото знам, той се е договорил с корейците, а също по този начин и за основаване на база в Корея. Така че за известно време те имат ракети, които им е предоставила Северна Корея и несъмнено те са съвместими.

Юлия Латинина: Тоест, Шойгу е бил в Северна Корея и е молил за съвместими ракети. А за какво не е отпътувал за Китай, те несъмнено имат повече такива?

Леонид Невзлин: Имаше информация, че е бил в Китай и те са му отказали. Така че последната спирка е била в Корея, където е провел най-вече време. Аз нямам визия какви са арсеналите на Северна Корея, само че дори да ги изпразнят, надали ще стигнат за дълго време при тази опозиция на Украйна.

Юлия Латинина: Путин схваща ли каква е ситуацията на фронта? Адекватно ли му рапортуват ситуацията?

Леонид Невзлин: Разбирате ли каква е работата. При Путин се е случил първокласен не скок, а качествено проваляне на равнището. От избран миг Путин към този момент не желае да получава разнообразни отзиви и неприятна информация. И съгласно надеждни сведения от администрацията, към този момент не се организират никакви военно-политически и стратегически заседания или експертни препоръки. Той не е заинтригуван от тях. Такива препоръки не се организират и в министерства и други ведомства, тъй като щом те не са нужни на първия началник, защо са им на останалите. Диктатурата е издигната по правилото, че в случай че нещо е нужно на стопанина, значи е нужно и на останалите, а в случай че не е нужно на стопанина …

Тоест, тази конструкция за експертиза, за разбор, за брейнсторминг е разрушена и може да се каже, че Путин желае и получава това, което желае да получи. Той в никакъв случай не е бил глупак и на равнището си на действен служащ от Комитета за държавна сигурност се е интересувал и е разбирал протичащото се. Но това беше предходния Путин, а преди към година при него започнаха кардинални промени и в този момент ситуацията е сериозно. Между другото, този скок на деградацията приказва, че не му остава доста на този пост. Така че Путин не желае и очевидно не получава неприятна информация. Той схваща, че на него му би трябвало да победи, че на 9 май би трябвало да организира Парад на успеха на основната киевска улица Крешчатик, довеждайки там ветераните. Едновременно с парада в Москва.

Юлия Латинина: Това, което се случва, може ли да бъде обвързвано със здравето на Путин? Какво се случва с Путин и може ли неговото здравно положение да въздейства на решенията, които имат такива последици? 

Леонид Невзлин: Аз разговарях с израелски лекари, на които се поверявам. Общото професионално усещане е такова, че това което преди приемахме за резултат от ботокс, в действителност е дълготрайно деяние на стероиди. Това изяснява доста. Стероидите са хормонални препарати, които се одобряват в разнообразни случаи - в онкологията, при автоимунни болести и други Според мнението на тези лекари, Владимир Владимирович дълго време се намира под въздействието на стероиди и това може да е обвързвано с естеството на неговото заболяване. Това може да бъде онкология и стероидите да се употребяват за попречване на рецидив.

При такова дълго потребление на стероиди са длъжни да зародят разнообразни физиологични затруднения. Еднозначно, при влияние на стероиди човек изпада в положение на експанзия. Той е безумно раздразним, мъчно се сдържа и би трябвало да бъде в бункер, тъй като имунитетът му е нулев. Тоест, всяко бактериално или вирусно заболяване може бързо да докара до печални последици. Образно казано, не би трябвало да си порязваш ръката, за де не умреш от заразяване на кръвта и т. н. При тази версия животът в бункер става понятен. Освен лекарствено деяние стероидите имат и странични резултати. Много е мъчно да се контролира хормоналния статус и главното следствие за мъжете е импотенция, тъй като се потиска производството на тестостерон. Това прибавя още негативи в чувствата на индивида. И изобщо дългото приемане на стероиди води до меланхолия, тревога, от време на време с под паника офанзиви, раздражение и дива гняв, когато стискаш юмруци и искаш да унищожиш всички. Това мога да кажа въз основата на моята информация и е добре по този въпрос да се изкаже някой експерт. Ако се получат още данни ще може да се направи разбор и прогноза.

Юлия Латинина: Накратко, вие смятате, че това което се случва може да се изясни с физиологични и медикаментозни аргументи. А пребиваването му в бункера и тези безумно дълги маси не е единствено заради боязън от нападение, а има изцяло основателна причина - понижаване на имунитета.

Леонид Невзлин: Да, на практика нулев имунитет и неправилна работа на костния мозък.

Интервюто с Леонид Невзлин стартира след 1 ч. 06 м. и може да го видите във видеото по-долу. 

Превод Александър Кръстев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР